Inloggen met DigiD

Als u bij ons als patiënt staat geregistreerd, kunt u met uw DigiD gelijk inloggen op onze patiëntomgeving Huisarts Dichtbij.

Dit kan op uw smartphone, tablet of computer.

Heeft u nog geen DigiD? Vraag uw DigiD aan via de website van DigiD.

 

Bezoek website DigiD

Veelgestelde vragen

 • Door in te loggen met DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben. We begrijpen dat deze extra controle iets meer tijd kost. Deze controle is nodig zodat alleen u uw persoonlijke gegevens kunt inzien. Daarnaast kunnen we u direct in ons systeem zetten en zo kan de zorgverlener zich voorbereiden op de afspraak. DigiD is een veilige en vertrouwde inlogmethode, bepaald door de overheid. Heeft u nog geen DigiD? Vraag uw DigiD aan via de website van DigiD.

   

  Bezoek website DigiD
 • Om bij Huisarts Dichtbij in te kunnen loggen met DigiD, kunt u ofwel de DigiD app gebruiken of kiezen voor inloggen met controle via SMS. Wij raden u de DigiD app aan, aangezien deze erg gemakkelijk is in gebruik. Voor beide opties moet u eenmalig iets instellen of installeren, dat leest u hieronder.

 • De DigiD app kunt u gebruiken met uw computer of met het apparaat waarop u de app heeft geïnstalleerd (bijvoorbeeld uw mobiele telefoon of tablet). Download de DigiD app in de Play Store (Android) of App Store (IOS). U moet de DigiD app eerst activeren voordat u deze kunt gebruiken, dit doet u in de app zelf. Lees hierover meer op de website van DigiD.

 • Om met een SMS controle in te kunnen loggen, dient u eenmalig deze optie in te stellen. Lees hierover meer op de website van DigiD.

 • U vindt meer informatie over hoe dit op te lossen via de website van DigiD. DigiD kan u het beste helpen uw problemen op te lossen.

 • Bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Op de website van DigiD leest u wat u kunt doen.

   

  Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten

   

 • U kunt ook een afspraak online inplannen of een e-consult sturen, wanneer uw kind jonger is dan 16 jaar. Log hiervoor in met het DigiD van uw kind. U kunt al vanaf de geboorte een DigiD aanvragen via de website van DigiD. Uw kind kan zelf een afspraak inplannen of u kunt een afspraak voor uw kind inplannen.

 • Onder Hulp & Contact op de website van DigiD kunt u de meest gestelde vragen bekijken, ook vindt u hier informatie hoe u telefonisch of per e-mail uw vraag stellen.